Shoyu (Japan) bioVoeding8713576271607
    search
    • Shoyu (Japan) bioVoeding8713576271607

    Shoyu (Japan) bio

    € 12,79
    Inclusief belasting
    Aantal

      €10 KORTING bij besteding van €150 excl. medicijnen

    Kortingscode:herfst10

     

    Voor 21uur besteld, morgen in huis.

      Meer dan 50.000 artikelen op voorraad

      Retourbeleid

    Retourneren kan binnen 14 dagen.

     

    Vertrouwd online kopen met zekerheid

     

    Online aanbieder medicijnen

     

    Postnl

      Van 8 tot 21uur bereikbaar via Whatsapp

    0649793232

    Terrasana Shoyu (Japan) bio

    Shoyu is een milde Japanse sojasaus, die gemaakt wordt van sojabonen, tarwe en koji (een unieke Japanse schimmel). Onze shoyu wordt op bijzonder traditionele wijze gebrouwen door Japanners die al generaties lang shoyu maken. Shoyu fermenteert minimaal 12 maanden, en dat proef je! Heerlijk door (miso)soepen, bij soba- en udonnoodles, roerbakgerechten, of als dipsaus bij sushi.

    Shoyu is een milde Japanse sojasaus. Wordt gemaakt van sojabonen, tarwe en koji (een unieke Japanse schimmel). Wordt volgens eeuwenoud recept bereid in Japan. Fermentatietijd: minimaal 12 maanden.

    Ingrediënten
    Water, SOJAbonen*, TARWE*, zeezout, koji-ferment.
    * = van biologische landbouw.

    Voedingswaarde per 100 gram 
    Energie264 kJ / 62 kcal
    Vetten
    - waarvan verzadigde vetzuren
    0,1 gram
    0 gram
    Koolhydraten
    - waarvan suikers
    6,2 gram
    0 gram
    Vezels0,7 gram
    Eiwitten8,8 gram
    Zout12,0 gram

    Gebruik
    Gebruik als vervanger van zout, als dip voor sushi of als basis voor je saus of dressing.

    Bewaren
    Koel en donker bewaren.

    Fabrikant/distributeur
    TerraSana 
    Postbus 70
    2450 AB Leimuiden

    Terrasana
    893143

    Specifieke referenties

    ean13
    8713576271607
    Nieuw
    Commentaar (0)