Veilige betaling

Onze veilige betaling

 1. Betalingsmethoden:

 2. Bij Drogistland.nl streven we ernaar om uw online winkelervaring veilig en gemakkelijk te maken. We bieden verschillende betalingsmethoden aan om aan uw voorkeuren te voldoen. Momenteel accepteren wij de volgende betalingsmethoden: iDeal, iDeal QR, Credit Card, Bancontact, Soort, Apple Pay, Klarna - Pay in 30 days.

 3. Beveiligde transacties:

 4. Om uw financiële gegevens te beschermen, maken wij gebruik van beveiligde betalingsgateways en coderingstechnologieën. Tijdens het betalingsproces worden uw gegevens veilig verzonden via een versleutelde verbinding (SSL) om ongeoorloofde toegang te voorkomen. We slaan geen financiële gegevens op onze servers op.

 5. Verificatie en fraudepreventie:

 6. Om de veiligheid van onze klanten te waarborgen, kunnen wij aanvullende verificatiestappen uitvoeren bij het verwerken van betalingen. Dit kan onder andere inhouden dat we contact met u opnemen om de geldigheid van de transactie te bevestigen of om aanvullende identificatiegegevens op te vragen. Deze maatregelen helpen om frauduleuze activiteiten te voorkomen en uw veiligheid te waarborgen.

 7. Vertrouwelijkheid van betalingsgegevens:

 8. Wij hechten veel waarde aan uw privacy en behandelen uw betalingsgegevens met de grootste vertrouwelijkheid. Uw financiële gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het verwerken van uw bestelling en worden niet gedeeld met derden, tenzij dit nodig is om uw bestelling te voltooien (bijvoorbeeld met betrekking tot verzending of betalingsverwerkers).

 9. Terugbetalingen en restituties:

 10. Indien nodig bieden wij een terugbetalings- of restitutiebeleid aan. De voorwaarden en procedures voor terugbetalingen en restituties worden vermeld in onze algemene voorwaarden. Neem contact met ons op of raadpleeg onze retour- en restitutiebeleidpagina voor meer informatie over het indienen van een verzoek tot terugbetaling.

 11. Veilig online winkelen:

 12. Hoewel we ons best doen om de veiligheid van uw betalingen te waarborgen, raden we u aan om altijd voorzorgsmaatregelen te nemen tijdens het online winkelen. Zorg ervoor dat uw computer, mobiele apparaat of browser up-to-date is en gebruik sterke wachtwoorden. Controleer ook regelmatig uw bank- en creditcardafschriften om verdachte activiteiten op te sporen.

Als u vragen of zorgen heeft over onze veilige betalingsmethodes, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons klantenserviceteam staat voor u klaar om u te helpen.