Boekweitmeel glutenvrijVoeding8717371166847
    search
    • Boekweitmeel glutenvrijVoeding8717371166847

    Boekweitmeel glutenvrij

    € 4,36
    Inclusief belasting
    Peak`s Boekweitmeel
    Aantal

      €10 KORTING bij besteding van €150 excl. medicijnen

    Kortingscode:herfst10

     

    Voor 21uur besteld, morgen in huis.

      Meer dan 50.000 artikelen op voorraad

      Retourbeleid

    Retourneren kan binnen 14 dagen.

     

    Vertrouwd online kopen met zekerheid

     

    Online aanbieder medicijnen

     

    Postnl

      Van 8 tot 21uur bereikbaar via Whatsapp

    0649793232

    Peak`s Boekweitmeel

    Ingredienten
    Boekweit 100%

    Voedingswaarde per 100 gram     
    energie1482 kJ/350 kcal
    vet3,2 g
    - waarvan verzadigd0,7 g
    - enkelvoudig onverzadigd1,2 g
    - meervoudig onverzadigd1,2 g
    koolhydraten65,9 g
    - waarvan suikers1,2 g
    voedingsvezel3,0 g
    eiwit12,9 g 
    zout<0,01 g

    Gebruik
    Recept voor boekweitkoek.
    Verwarm de oven op 175 °C. Splits vier eieren in eidooier en eiwit. Klop in een vetvrije beslagkom de vier eiwitten met 150 g kristalsuiker stijf. Klop in een tweede beslagkom de vier eierdooiers met 150 g boter luchtig en meng er 150 g Peak's boekweitmeel, 5 g gemalen kaneel, 5 g gemalen nootmuskaat en 5 g kruidnagelpoeder door. Schep het eiwit-suikermengsel voorzichtig door het boekweitmengsel. Vul een ingevette springvorm met het beslag. Bestrooi de bovenkant van het beslag met 50 g Peak's Crunchy. Bak de koek in 45 minuten gaar en goudbruin in de oven op 175 °C. Laat de koek afkoelen. Snijd de koek in twee lagen. Bestrijk de onderste laag met jam en leg de bovenkant er weer op.

    Op een koele, droge plaats bewaren.

    Fabrikant
    Peak's Free From
    P.O. Box 50505
    3007 JA Rotterdam
    The Netherlands

     

    Peak's
    230004

    Specifieke referenties

    ean13
    8717371166847
    Nieuw
    Commentaar (0)