Mix voor pizzabodems glutenvrij bio
Kortingscode:herfst10
Voor 21uur besteld, morgen in huis.
Retourneren kan binnen 14 dagen.
Vertrouwd online kopen met zekerheid
Online aanbieder medicijnen
Postnl
0649793232
Ma Vie Sans Gluten Mix voor pizzabodem
Ingredienten
witte rijstmeel*, halfvol rijstmeel*, maniokzetmeel*, kikkererwtenmeel*, rijsmiddel* (maïszetmeel*, monokaliumtartraat, natriumbicarbonaat), Mix'gom* (blond vlozaad*, acaciagom*), gedroogde en inactieve zuurdesem van boekweit* en quinoa* verkregen door natuurlijke fermentatie, zeezout.
*afkomstig van biologische landbouw.
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 347 kcal / 1473 kJ |
Vet | 1 gram |
- waarvan verzadigd | 0,2 gram |
Koolhydraten | 76,5 gram |
- waarvan suikers | 0,3 gram |
Vezels | 4,5 gram |
Eiwitten | 5,9 gram |
Zout | 1,2 gram |
Gebruik
Bereiding voor 1 dunne pizza voor 25 cm. Ingrediënten: 120 g Mix + 110 ml lauw water + 1/2 eetlepel olijfolie + 1/2 eetlepel citroensap.
De ingretiëten mengen in bovengenoemde volgorde. Kneden tot een soepel deeg. leg het deeg tussen 2 bladen bakpapier en rol het uit met een deegrol. Dit voorkomt dat het deeg aan de roller plakt. Alvorens te garneren, 10 min. voorbakken in een oven van 210°C. Vervolgens 10-15 min. bakken in de oven.
Dit product is verpakt onder beschermende atmosfeer. Te bewaren op kamertemperatuur.
Fabrikant
Ekibio
ZA La Boissonnette
07340 PEAUGRES
Frankrijk