Broodmeel met boekweit glutenvrij bio
Kortingscode:herfst10
Voor 21uur besteld, morgen in huis.
Retourneren kan binnen 14 dagen.
Vertrouwd online kopen met zekerheid
Online aanbieder medicijnen
Postnl
0649793232
Bereiding voor bio brood met boekweit
Ingredienten
Halfvolkoren rijstmeel*, boekweitmeel* (26%), maïszetmeel*, Mix’Gom* (blonde psyllium*, acaciagom*), zeezout.
*afkomstig van biologische landbouw.
Toe te voegen ingrediënten:
25 g bio quinoa desem, 1 soeplepelolijfolie, 450 à 500 ml lauw water.
Voedingswaarde per 100 gram
Energie 347 kcal / 1468 kJ
Vet 1,7 gram
- waarvan verzadigd 0,2 gram
Eiwitten 5,9 gram
Koolhydraten 74,8 gram
- waarvan suikers 0,6 gram
Voedingsvezels 4,2 gram
Zout 1,6 gram
Gebruik
Bereiding met de hand:
1) In een grote slakom, met een houten lepel de inhoud van de zak + de desem, de olijfolie en het water mengen.
2) Wanneer de textuur van het deeg homogeen is het deeg luchtig maken door het met de lepel omhoog te trekken gedurende 1 min.
3) Het deeg in een cakevorm leggen, met een licht vochtige doek afdekken en gedurende 1.30u tot 2u in een ruimte van 20-22°C laten rijzen.
4) 45-50 min in een voorverwarmde oven op 180°C-210°C bakken.
In de broodmachine:
De ingrediënten goed mengen in een grote slakom voor deze in de machine te doen.
Fabrikant
Ekibio
ZA La Boissonnette
07340 PEAUGRES
05-2015