Haverbroodmix glutenvrijVoeding7311143450403
    search
    • Haverbroodmix glutenvrijVoeding7311143450403

    Haverbroodmix glutenvrij

    € 6,99
    Inclusief belasting
    Aantal

      €10 KORTING bij besteding van €150 excl. medicijnen

    Kortingscode:herfst10

     

    Voor 21uur besteld, morgen in huis.

      Meer dan 50.000 artikelen op voorraad

      Retourbeleid

    Retourneren kan binnen 14 dagen.

     

    Vertrouwd online kopen met zekerheid

     

    Online aanbieder medicijnen

     

    Postnl

      Van 8 tot 21uur bereikbaar via Whatsapp

    0649793232

    Finax Haverbroodmix glutenvrij

    Glutenvrije haver broodmix van het merk Finax. Met deze glutenvrije broodmix bak je eenvoudig heerlijk glutenvrij haverbrood. Je hoeft alleen water toe te voegen, dan 5 minuten mixen en het beslag is gereed voor gebruik.

    Ingrediënten:
    Glutenvrij tarwezetmeel (max 2 mg gluten/100g), glutenvrije havervlokken (9%), magere MELKpoeder, geplet vlozaad, glutenvrij zuurdesempoeder (rijstmeel en startcultuur), suiker, zout, gedroogde gist, meelverbeteraar [tarwezetmeel (glutenvrij, max 2 mg gluten/100g), enzym (amylase)].

    Voedingswaarde per 100 gram
    Energie 1430 kJ / 340 kcal      
    Vet 1,0 gram
    - waarvan verzadigd       <0,5 gram
    Koolhydraten  77 gram
    - waarvan suikers 4,0 gram
    Vezels 4,0 gram
    Eiwitten 4,0 gram
    Zout 1,6 gram

    Gebruik

    Recept haverbroodmix
    Zelf toevoegen:
    450 g Finax Haverbroodmix
    4 dl handwarm water (37°C)

    Bereiding:
    1. Giet de mix in een beslagkom.
    2. Voeg water toe.
    3. Kneed het deeg ca. 5 minuten met een mixer met deeghaken.
    4. Leg het deeg op een met (glutenvrij) meel bestrooide broodplank, bedek uw handen met meel en vorm een gelijkmatig brood zonder scheuren. Veeg overvloedig meel van het brood af.
    5. Laat ca. 35 min. rijzen onder een vochtige theedoek op een met bakpapier bedekte bakplaat.
    6. Maak het brood iets vochtig en maak met een scherp mes een paar diagonale sneden in het brood.
    7. Bak ca. 10 min. onderin de oven op 250°C.
    8. Verlaag daarna de temperatuur naar 200°C en bak nog 25 min.
    9. Bevochtig de buitenkant van het brood direct als het uit de oven komt. Laat zonder theedoek op een rooster afkoelen.

    Tip: Om het brood een nog betere korst te geven kunt u met een plantenspuit water in de oven spuiten wanneer u het brood in de oven zet.
    - Het gesneden brood is heel geschikt om te roosteren.
    - Snijd het brood in plakken en vries het in zodat u elke dag kunt genieten van heerlijk brood.

    Droog bewaren, niet boven normale kamertemperatuur, apart van producten met een sterke geur.

    Distributeur
    VIDANA Foods
    Boylestraat 36C
    6718 XM Ede

    Finax
    876634

    Specifieke referenties

    ean13
    7311143450403
    Nieuw
    Commentaar (0)