• Binnenkort op voorraad
Broodmix bruin glutenvrijVoeding8008698008997
search
  • Broodmix bruin glutenvrijVoeding8008698008997

Broodmix bruin glutenvrij

€ 6,69
Inclusief belasting
Aantal
Binnenkort op voorraad

  €10 KORTING bij besteding van €150 excl. medicijnen

Kortingscode:herfst10

 

Voor 21uur besteld, morgen in huis.

  Meer dan 50.000 artikelen op voorraad

  Retourbeleid

Retourneren kan binnen 14 dagen.

 

Vertrouwd online kopen met zekerheid

 

Online aanbieder medicijnen

 

Postnl

  Van 8 tot 21uur bereikbaar via Whatsapp

0649793232

Dr Schar Broodmix bruin

Kant-en-klare, glutenvrije meelmix van Schär om heerlijk bruin brood te bakken.

Ingrediënten
Maïszetmeel, lijnzaadmeel (12%), boekweitmeel (8%), erwtenzemelen, rijstzemelen, appelvezels, suiker, verdikkingsmiddel: guarpitmeel, zout.
Kan soja bevatten.

Voedingswaarde per 100 gram 
Energiewaarde1375 kj (326 kcal)
Eiwitten6.1 gr.
Koolhydratenwaarvan suikers63.0 gr.2.1 gr.
Vettenwaarvan verzadigd2.6 gr.0.5 gr.
Vezels13.0 gr.
Zout0.75 gr.

Gebruik
Voor bruinbrood: 500 gram Mix It Dunkel, 6 gram olie, 10 gram droge gist of 12 gram verse gist, 630 ml water, 8 gram zout.

Doe de meelmix in een kom. Meng de Mix It Dunkel met de droge gist en met het water.  Gebruikt u verse gist, laat deze dan in wat lauwarm water (30℃) oplossen en giet dit bij het meel. Voeg het zout toe en kneed alles gedurende ca. 2 minuten met een mixer met deeghaken op de laagste stand. Doe daarna zonder de mixer uit te schakelen de olie bij het deeg, zet de mixer op een hogere stand en kneed het deeg nog 4-5 minuten. Doe het deeg in een ingevette en bestoven bakvorm. Strijk het glad. Bedek de broodvorm met een vochtige theedoek of met huishoudfolie en laat het deeg op een warme plaats ca. 30-45 minuten rijzen (tot het in omvang is verdubbeld). Bestrijk het gerezen brood met wat zonnebloemolie; zo krijgt het na het bakken een mooie bruine korst. Plaats in de tussentijd een vuurvaste schaal met water op de bodem van de oven en verwarm voor op 190°C (met boven- en onderverwarming). Bak het brood in 60 minuten gaar. Neem het brood uit de oven, keer de vorm om en snijd het brood pas aan, wanneer het volledig is afgekoeld. Het brood in de koelkast bewaren.

Droog en afgesloten bewaren.

Distributeur
Glutenvrijtotaal BV
Lijnbaan 8
2352 CK Leiderdorp
Nederland

Dr Schar
829446

Specifieke referenties

ean13
8008698008997
Nieuw
Commentaar (0)