• Binnenkort op voorraad
Cakemix met stukjes chocoladeOverig reform/levensmiddelen4002809028311
search
  • Cakemix met stukjes chocoladeOverig reform/levensmiddelen4002809028311

Cakemix met stukjes chocolade

€ 3,98
Inclusief belasting
Aantal
Binnenkort op voorraad

  €10 KORTING bij besteding van €150 excl. medicijnen

Kortingscode:herfst10

 

Voor 21uur besteld, morgen in huis.

  Meer dan 50.000 artikelen op voorraad

  Retourbeleid

Retourneren kan binnen 14 dagen.

 

Vertrouwd online kopen met zekerheid

 

Online aanbieder medicijnen

 

Postnl

  Van 8 tot 21uur bereikbaar via Whatsapp

0649793232

RUF Cakemix met stukjes chocolade

Ruf Cakemix Chocolade is een heerlijke glutenvrije cakemix met stukjes chocolade.

Ingredienten:
Bakmix: maiszetmeel, suiker, maiszmeel, rijstmeel, sorbitol, bakpoeder (voedingszuur difosfaat, rijsmiddel natriumbicarbonaat), verdikkingsmiddel quarpitmeel, aroma, zout.
Chocoladevlokken: suiker, cacaomassa, magere cacaopoeder, emulgator lecithine, antiklontermiddel Arabische gom en schellak.
Cacaofantasie (glazuur): suiker, plantaardige vetten (palm, kokos, shea), magere cacaopoeder, lactose, emulgator: lecithine
Kan soja, melk en noten bevatten

Voedingswaarde per 100 gram na bereiding:
Energie 1881 kJ / 450 kcal
eiwit 4,7 g,
koolhydraten 50,6 g
waarvan suiker 26 g,
vet 25,1 g,
vezel 9 g,
zout 0,73 g

Gebruik
Benodigdheden: Beslag, bakmix, 3 eieren (M), 150 gram zacht boter, 1 eetlepel water, beetje meel voor de bakvorm.

Belsag bereiden
Bakmix, margarine, water en eieren in een beslagkom doen en met een elektrische mixer eerst op de laagste stand en vervolgens op de hoogste stand 3 minuten romig kloppen. Daarna de vlokken toevoegen en even doorroeren.

Een bakvorm (ca. 25 cm rechthoekig) invetten en met zetmeel bestuiven, het beslag erin scheppen en gladstrijken.
De taart midden in een voorverwarmde oven bakken. Na ca 15 minuten baktijd de tart in het midden over de lengte ca 1 cm diep insnijden. Voordat u de taart uit de oven haalt, met een houten prikker controleren of hij gaar is.

Na het bakken de taart uit de vorm losmaken en op een taartrooster laten afkoelen. Na ca 1 uur het zakje met glazuur in kokend heet water leggen en 10 - 15 minuten laten trekken. Het zakje openknippen en het vloeibare glazuur met een mes over de taart strijken.

Baktijd en temperatuur: Boven en onderwarmte ca. 180°C*
Gasoven stand 3, Heteluchtoven ca. 160° - baktijd ca 25 min

Fabrikant:
Ruf Lebensmittelwerk KG
D49610 Quakenbruck
Duitsland
 

RUF
882530

Specifieke referenties

ean13
4002809028311
Nieuw
Commentaar (0)