• -€ 6,00
Symflora femmeNieuw standaard8717438692593
search
  • Symflora femmeNieuw standaard8717438692593

Symflora femme

€ 49,90
€ 43,90 € 6,00 korting
Inclusief belasting
Aantal

 

Voor 21uur besteld, morgen in huis.

  Meer dan 50.000 artikelen op voorraad

  Retourbeleid

Retourneren kan binnen 14 dagen.

 

Vertrouwd online kopen met zekerheid

 

Online aanbieder medicijnen

 

Postnl

 

Veilig betalen

  Van 8 tot 21uur bereikbaar via Whatsapp

0649793232

Vitakruid Symflora® Femme
Micro-organismen preparaat

Vitakruid Symflora® Femme

Probiotische voeding
Gefermenteerde producten zijn een uitstekende bron van probiotica. Ze zijn het resultaat van een natuurlijk fermentatieproces waarbij bacteriën, schimmels of gisten toegevoegd worden. Yoghurt ontstaat bijvoorbeeld door het toevoegen van melkzuurbacteriën aan melk. Witte kool verandert na fermentatie in zuurkool.

Door sommige bewerkingsprocessen worden de probiotica in voedsel gedood. De meeste zuivelproducten zijn bijvoorbeeld gepasteuriseerd, waardoor de probiotica niet overleven.

Voedingsmiddelen met probiotica:
- Yoghurt (met levende culturen)
- Kefir
- Rauwe melk
- Traditionele karnemelk
- Rauwmelkse kazen
- Miso
- Zuurkool
- Kombucha
- Augurken (gefermenteerd in zoutwaterpekel)
- Tempeh
- Kimchi
- Natto
- Zuurdesembrood
- Appelazijn (met de moeder)
 
Probiotica voor vrouwen
Symflora® Femme is een probiotica speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Ook tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding is de probiotica veilig te gebruiken. De eerste keus vanaf week 32 van de zwangerschap en tijdens de borstvoedingsperiode is echter Symflora® Baby! De voeding en supplementen die je in deze periode binnenkrijgt, komen immers ook bij je baby terecht. De probiotica stammen in Symflora® Baby zijn speciaal gekozen voor het belangrijke eerste levensjaar van je kindje.

Eerste in Nederland met gepatenteerde Quatreflora™
In Nederland is Symflora® Femme de eerste probiotica met Quatreflora™. Quatreflora™ is geproduceerd uit de gepatenteerde stam Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3856. Deze unieke probiotische gist is ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en is klinisch onderzocht.

Gebruiksvriendelijke capsules
Symflora® Femme is gemakkelijk in te nemen via de mond dankzij de gebruiksvriendelijke capsules. Doordat de probiotica intact blijven, is het niet nodig om ze plaatselijk toe te dienen.

Komt levend op plaats van bestemming
Symflora® Femme onderscheidt zich van de andere producten in onze Symflora®-lijn. Het bevat namelijk geen bacteriesoort, maar een gist. Daarnaast zit er geen ProbioAct® technologie in Symflora® Femme. Maar dit heeft een goede reden!

Gisten hebben een taaie celwand die ze beschermt tegen de zure omgeving van de maag. Hierdoor blijven de gisten intact en komen ze levend op de plaats van bestemming. Probiotische bacteriën zoals Lactobacillen zijn daarentegen minder bestand tegen maagzuur.

Geen ProbioAct® nodig
ProbioAct® is een technologie die de stabiliteit, overleving en metabole activiteit van probiotica bacteriën garandeert. Deze technologie is niet nodig voor gisten, omdat ze van nature al bestand zijn tegen maagzuur.

Geschikt voor veganisten
Probiotica worden vaak gekweekt op melkproducten waardoor ze niet passen in een veganistische levensstijl. De Saccharomyces cerevisiae wordt echter gekweekt op een plantaardige voedingsbodem, zoals suikerbieten of suikerriet. Symflora® Femme is daarom ook geschikt voor veganisten!

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule
Probiotica500 mg
Bevat 2,5 x 10^9 KVE/g*** van de volgende giststam:
Saccharomyces cerevisiae
 

Ingredienten
Probiotica (Quatreflora®), HPMC (capsule)

Gebruik
Neem 1 capsule per dag. Houd u aan de aanbevolen dosering. Indien u antibiotica gebruikt: na inname van het geneesmiddel 2 uur wachten met gebruik van Symflora® Femme.

Fabrikant/Distributeur
Vitakruid BV
Jacobus Spijkerdreef 430
2132 PZ Hoofddorp

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

 

 

 

Vitakruid
970085

Specifieke referenties

ean13
8717438692593
Nieuw
Commentaar (0)