SpeculaaskruidenKruiden8719265007687
    search
    • SpeculaaskruidenKruiden8719265007687

    Speculaaskruiden

    € 10,28
    Inclusief belasting
    Jacob Hooy speculaaskruiden
    Aantal

      €10 KORTING bij besteding van €150 excl. medicijnen

    Kortingscode:herfst10

     

    Voor 21uur besteld, morgen in huis.

      Meer dan 50.000 artikelen op voorraad

      Retourbeleid

    Retourneren kan binnen 14 dagen.

     

    Vertrouwd online kopen met zekerheid

     

    Online aanbieder medicijnen

     

    Postnl

      Van 8 tot 21uur bereikbaar via Whatsapp

    0649793232

    Jacob Hooy speculaaskruiden

    Samenstelling
    Kaneel, nootmuskaat, kruidnagel, piment, gember, korianderzaad, foelie, kardemom

    Gebruik
    Benodigheden voor speculaasjes of speculaasbrokken: 500g zelfrijzend bakmeel (of 500g bloem en 5 eetlepels bakpoeder), 325g boter, 225g bruine basterdsuiker, 30g gepelde of geschaafde amandelen, 20g speculaaskruiden, 1 theelepel zout, 1 ei. Meng het bakmeel (of bloem met bakpoeder), suiker, speculaaskruiden en het zout. Voeg daarna de boter toe en kneed het geheel tot een soepele deegbal ontstaat. Zet dit 1 uur in de koelkast. Voor speculaasjes: het deeg uitrollen op een beboterde speculaasplank en de figuurtjes vullen. overtollig deeg wegsnijden. Eventueel geschaafde amandelen erop drukken. De plank omdraaien op een beboterde bakplaat. Voor speculaasbrokken: het deeg uitrollen tot een deikte van 1cm en op een beboterde bakplaat leggen. Eventueel gepelde amandelen indrukken en op de bovenkant bestrijken met een losgeklopt ei. Plaats de bakplaat in een voorverwarmde oven, temperatuur 150-170 graden (gasoven stand 2 of 3). gedurende 20-25 minuten voor de speculaasjes en 45-50 minuten voor speculaasbrokken.

    Fabrikant
    Jacob Hooy & Co. BV
    Rijksweg 119
    1906 BG  Limmen

    609605

    Specifieke referenties

    ean13
    8719265007687
    Nieuw
    Commentaar (0)