• -7,5%
SpeculaaskruidenKruiden8719265007670
search
  • SpeculaaskruidenKruiden8719265007670

Speculaaskruiden

€ 35,26
€ 32,62 7,5% korting
Inclusief belasting
Jacob Hooy speculaaskruiden
Aantal

  €10 KORTING bij besteding van €150 excl. medicijnen

Kortingscode:herfst10

 

Voor 21uur besteld, morgen in huis.

  Meer dan 50.000 artikelen op voorraad

  Retourbeleid

Retourneren kan binnen 14 dagen.

 

Vertrouwd online kopen met zekerheid

 

Online aanbieder medicijnen

 

Postnl

  Van 8 tot 21uur bereikbaar via Whatsapp

0649793232

Jacob Hooy speculaaskruiden

Samenstelling
Kaneel, nootmuskaat, kruidnagel, piment, gember, korianderzaad, foelie, kardemom

Gebruik
Benodigheden voor speculaasjes of speculaasbrokken: 500g zelfrijzend bakmeel (of 500g bloem en 5 eetlepels bakpoeder), 325g boter, 225g bruine basterdsuiker, 30g gepelde of geschaafde amandelen, 20g speculaaskruiden, 1 theelepel zout, 1 ei. Meng het bakmeel (of bloem met bakpoeder), suiker, speculaaskruiden en het zout. Voeg daarna de boter toe en kneed het geheel tot een soepele deegbal ontstaat. Zet dit 1 uur in de koelkast. Voor speculaasjes: het deeg uitrollen op een beboterde speculaasplank en de figuurtjes vullen. overtollig deeg wegsnijden. Eventueel geschaafde amandelen erop drukken. De plank omdraaien op een beboterde bakplaat. Voor speculaasbrokken: het deeg uitrollen tot een deikte van 1cm en op een beboterde bakplaat leggen. Eventueel gepelde amandelen indrukken en op de bovenkant bestrijken met een losgeklopt ei. Plaats de bakplaat in een voorverwarmde oven, temperatuur 150-170 graden (gasoven stand 2 of 3). gedurende 20-25 minuten voor de speculaasjes en 45-50 minuten voor speculaasbrokken.

Fabrikant
Jacob Hooy & Co. BV
Rijksweg 119
1906 BG  Limmen

609282

Specifieke referenties

ean13
8719265007670
Nieuw
Commentaar (0)