• Binnenkort op voorraad
HutspotkruidenKruiden8719265002354
search
  • HutspotkruidenKruiden8719265002354

Hutspotkruiden

€ 8,46
Inclusief belasting
Jacob Hooy Hutspotkruiden
Aantal
Binnenkort op voorraad

  €10 KORTING bij besteding van €150 excl. medicijnen

Kortingscode:herfst10

 

Voor 21uur besteld, morgen in huis.

  Meer dan 50.000 artikelen op voorraad

  Retourbeleid

Retourneren kan binnen 14 dagen.

 

Vertrouwd online kopen met zekerheid

 

Online aanbieder medicijnen

 

Postnl

  Van 8 tot 21uur bereikbaar via Whatsapp

0649793232

Jacob Hooy Hutspotkruiden

Ingredienten
Kerrie Engels, piment, tijm, dilletop, karwijzaad, laurierblad, peterselieblad, venkelzaad

Gebruik
Recept voor 4 personen: schil 1,5 kilo aardappels en snijd ze in vieren. Maak 500 gram winterpenen schoon en snijd ze in de lengte in dunne reepjes. Doe de aardappels en wortels in een pan water en voeg daar wat bouillonpoeder aan toe, breng ze aan de kook en laat ze met een deksel op de pan 20 minuten koken. Pel intussen de uien, snipper ze grof en doe ze bij de peen en aardappelen in de pan. zet de hittebron hoger tot alles weer goed kookt en laar de hutspot verder koken tot de aardappelen gaar zijn. Controleer dat als de wekker afgaat of de aardappelen gaar zijn. giet het overtollig kookvocht af en vang een beetje op als er straks geen melk gebruikt wordt. Let op: laat de hutspot goed uitlekken anders wordt het zo meteen soep in plaats van stamppot. Zet de pan op een lage hittebron. Roer eerst 1 of 2 eetlepels boter of margarine door de hutspot en roer er daarna (als het nodig is) nog wat melk of kookvocht aan toe todat de stamppot lekker smeuïg is. Warm de hutspot goed door en breng 'm op smaak met de hutspotkruiden, peper en zout.

Droog en afgesloten bewaren.

Fabrikant
Jacob Hooy & Co BV
Rijksweg 119
1906 BG Limmen

609391

Specifieke referenties

ean13
8719265002354
Nieuw
Commentaar (0)