Bakmix voor chocoladecake bioKoek3380380057724
    search
    • Bakmix voor chocoladecake bioKoek3380380057724

    Bakmix voor chocoladecake bio

    € 4,49
    Inclusief belasting
    Aantal

      €10 KORTING bij besteding van €150 excl. medicijnen

    Kortingscode: zomer10

     

    Voor 21uur besteld, morgen in huis.

      Meer dan 50.000 artikelen op voorraad

      Retourbeleid

    Retourneren kan binnen 14 dagen.

     

    Vertrouwd online kopen met zekerheid

     

    Online aanbieder medicijnen

     

    Postnl

      Van 8 tot 21uur bereikbaar via Whatsapp

    0649793232

    Bisson bakmix voor chocoladecake.

    Biologische bakmix voor chocoladecake met 43% chocolade.

    Ingredienten
    Chocoladepoeder** (blonde rietsuiker**, cacao** minimum 32%), blonde rietsuiker**, helder TARWE* type 65, maiszetmeel*, stukjes pure chocolade* (cacaomassa*, blonde rietsuiker*, cacaoboter*, emulgator: zonnebloemlecithine, natuurlijk vanille-extract*), rijsmiddel* (maiszetmeel*, kaliumtartraat, natriumbicarbonaat), zeezout.
    Kan noten bevatten
    * afkomstig van biologische landbouw
    ** biologische ingredienten afkomstig uit de fair trade
     

    Voedingswaarde per 100 gram

    Energie1676 kJ / 396 kcal
    Vet5,1 gram
    - waarvan verzadigd2,9 gram
    Koolhydraten80,6 gram
    - waarvan suikers56,4 gram
    Vezels4,6 gram
    Eiwitten4,7 gram
    Zout0,67 gram

    Gebruik
    Bereiding voor chocoladetaart
    Voeg toe aan de bereiding 3 eieren, 70 ml (1/2 glas) melk of plantaardige drank, 90 gram vetstof.

    De oven voorverwarmen op 180 °C.

    Doe de bereiding in een kom.
    Doe de koude melk (of plantaardige drank) erbij samen met de hele eieren.
    Nu goed vermengen alvorens de gesmolten vetstof erbij te doen.
    Energiek vermengen met een garde of een hand mixer zodat deze bereiding schuimig wordt.

    Doe in een op voorhand beboterde ronde vorm (24 cm diameter) en laat in de oven bakken gedurende 15 tot 20 minuten.

    De cake is klaar met bakken wanneer er een mes gestoken op 2 cm van de rand van de cake er weer droog uitkomt.
    Wannneer het mes echter in het midden van de cake gestoken wordt moet ze er met chocolade resten weer uitkomen.

    Uit de vorm nemen wanneer de cake volledig is afgekoeld.

    Fabrikant
    Ekibio
    ZA La Boissonnette
    07340 PEAUGRES

     

    Bisson
    952710

    Specifieke referenties

    ean13
    3380380057724
    Nieuw
    Commentaar (0)