Shoyu 28% less salt bioDranken5411788046244
    search
    • Shoyu 28% less salt bioDranken5411788046244

    Shoyu 28% less salt bio

    € 5,51
    Inclusief belasting
    Shoyu sojasaus met 28% minder zout
    Aantal

      €10 KORTING bij besteding van €150 excl. medicijnen

    Kortingscode:herfst10

     

    Voor 21uur besteld, morgen in huis.

      Meer dan 50.000 artikelen op voorraad

      Retourbeleid

    Retourneren kan binnen 14 dagen.

     

    Vertrouwd online kopen met zekerheid

     

    Online aanbieder medicijnen

     

    Postnl

      Van 8 tot 21uur bereikbaar via Whatsapp

    0649793232

    Shoyu sojasaus met 28% minder zout

    Shoyu bestaat uit gefermenteerde soja en tarwe en heeft een zeer goede voedingswaarde: hij is rijk aan eiwitten. Bovendien is Shoyu een goede bron van mineralen als Kalium, Magnesium en Fosfor en rijk aan onontbeerlijke spoorelementen als Mangaan, Chroom, Molybdeen en Selenium. Tijdens het lange fermentatieproces zetten natuurlijke enzymen de zetmelen, de eiwitten en de vetten van de rauwe soja en van de tarwe om in gemakkelijk verteerbare (want voorverteerde) voedingsstoffen: aminozuren, poly-onverzadigde vetzuren, trage suikers... Door de fermentatie wordt melkzuur gevormd, wat zorgt voor een efficiënte opname van voedingsstoffen. Sojasaus bevat natuurlijk glutamaat, gevormd gedurende de fermentatie. Dit is een natuurlijke smaakversterker. Door het zout in je bereidingen te vervangen door de 28% minder zout Shoyu, kan je het zoutgehalte in uw bereidingen met ongeveer 30% verminderen, terwijl u toch de natuurlijke smaak van de ingrediënten accentueert.

    Ingredienten:
    Water, SOJAbonen*, zeezout 9,8%, TARWE*, alcohol*, azijn*, zuurteregelaar: Melkzuur, A.oryzae.
    *uit biologische landbouw

    Voedingswaarden per 100 ml 
    Energie (kJ)424
    Energie (kcal)101
    Vet0 g
    Koolhydraten4.90 g
    > waarvan suikers0 g
    Voedingsvezels0.8 g
    Eiwitten10 g
    Zout9,8 g

    Gebruik
    De typerende smaak van Shoyu is het resultaat van aanwezige aromatische componenten die gedurende de fermentatie gevormd worden. Deze zijn temperatuurgevoelig. Daarom is Shoyu niet bestand tegen een langdurige verwarming, en mag het dus pas aan het einde van het kookproces toegevoegd worden, zodat de smaak niet verloren gaat. Shoyu laat zich perfect combineren met pickles, wokgerechten, rijst, noedels, sushi, sashimi of gestoomde groenten, met mirin (rijstwijn), wasabi, gember of geraspte daikon.

    Fabrikant:
    Lima NV
    Groendreef 101
    9880 Aalter
    België
    Lima
    897133

    Specifieke referenties

    ean13
    5411788046244
    Nieuw
    Commentaar (0)